Pienryhmäharjoittelu ja Pienryhmätreeni

Pienryhmäharjoittelussa ryhmät tehdään liikuntatottumusten ja tavoitteiden mukaisesti. Näiden ryhmien kanssa suunnitellaan ja toteutetaan harjoittelukokonaisuus, joka koostuu harjoitusohjelmista, viikottaisesta ohjatusta valmennuskerrasta (1krt/vko) sekä mahdollisista lisäharjoituksista. Lisäharjoitukset voivat olla esimerkiksi juoksutekniikkaa tai suunnistusta, jos pienryhmä ottaa tavoitteekseen esimerkiksi Jukolan viestin tai Likkojen lenkin. Lisäharjoitukset onnistuvat lähes lajissa kuin lajissa. Yhteen ryhmään otetaan 5–10 henkilöä. Osallistumismaksu on 90€/kk sisältäen valmennuksen (1 krt/vko), ohjelmat sekä kuukausikortin EdenGym salille.

Enemmän ja tavoitteellisesti harjoittelevat voivat valita Pienryhmätreenauksen. Tässä vaihtoehdossa ryhmä harjoittelee yhdessä kolme kertaa viikossa valmentajan johdolla ja lisäksi jokaiselle tehdään henkilökohtainen ohjelma, jota päivitetään kehityksen mukaisesti. Yhdessä harjoittelu ammattilaisen silmän alla on motivoivaa, tavoitteellista ja laadukasta. Pienryhmät koostuvat 4–8 henkilön harjoitusryhmistä, hinnoittelu on henkilökohtainen (145€/kk) sisältäen valmennuksen (3 krt/vko), henkilökohtaiset ohjelmat sekä kuukausikortin EdenGym salille.

Harjoitteluun sitoudutaan kuukausi kerrallaan, mutta tavoitteet asetetaan yhdessä sopivalle ajanjaksolle.

Mikäli sinulla on kaveriporukka, joka haluaisi treenata yhdessä tavoitteellisesti, ota yhteyttä ja sovitaan ryhmällesi sopiva harjoituspaketti ja hinnoittelu.

Ota yhteyttä,
EdenGym

040 536 1779
edengym@edengym.fi

Valikko