Yrityksille

Pienistä eleistä työhyvinvointiin ja yhteisöllisiin työpäiviin.

Työhyvinvointi on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista. Se on ihmisen huomioimista ja positiivisen ympäristön luomista. Yrityksen tarjoama pieni etu voi lisätä henkilön hyvinvointia ja työssäviihtyvyyttä. Toisaalta erilainen työpäivä, jossa huomioidaan ihmiset yksilöinä ja osana yhteisöllistä ryhmää, voi nostaa henkiöiden sisäistä motivaatiota töihin lähtiessä. Samalla tulee annettua aikaa ja tilaa mielikuvitukselle, joka on edellytys kehittämiselle ja sitä kautta kehittymiselle. Työssä hyvinvoiminen kannattaa rakentaa yhdessä yrityksen henkilöstön kanssa. Tässä suunnittelutyössä olemme mielellämme mukana.

Tässä muutamia esimerkkejä, mistä työhyvinvointipaketit voivat koostua:

  • Yrityksen treenaa yhdessä kortti

Toiset pitävät yksin harjoittelusta ja toiset saavat voimaa sekä kaverihetkiä siitä, kun harjoittelevat yhdessä. Yrityskortti on yrityksen henkilökunnalle vapaasti käytettävissä oleva kuntosalikortti, joka on voimassa 12 kuukautta kerrallaan. Yhdessä yrityksen kanssa räätälöidään salikäyttäjämäärään sopivat korttimallit. Hinnat alkaen 1hlö 275€/vuosi (alv 0%). Henkilöstön kanssa yhdessä mietitään, minkälainen yhteistavoite asetetaan vuodelle esimerkiksi käyntien tai liikutettujen kilojen määrässä. Useampiportaisella tavoiteasteikolla yritys tarjoaa henkilöstölleen pieniä tai suurempia bonuksia.

  • Yrityksen Pienryhmäharjoittelu ja Pienryhmätreenaus

Liikunnan harrastamisessa on haasteena löytää se oikea ja mielekäs tapa liikkua. Toiset urheilevat päivittäin ja toiset liikkuvat silloin tällöin. Varmaa on se, että pienestäkin liikunnasta on hyötyä ja toisaalta hyvin suunnitellulla harjoittelulla liikumisesta saadaan vielä enemmän irti. Pienryhmäharjoittelussa yrityksen henkilöstö jaetaan omien liikuntatottumusten ja tavoitteiden mukaisiin ryhmiin. Näiden ryhmien kanssa suunnitellaan ja toteutetaan vuoden harjoittelukokonaisuus, joka koostuu harjoitusohjelmista, kuukausittaisista ohjatuista valmennuskerroista sekä mahdollisista lisäharjoituksista. Lisäharjoitukset voivat olla esimerkiksi juoksutekniikkaa tai suunnistusta, jos pienryhmä ottaa tavoitteekseen esimerkiksi Jukolan viestin tai Likkojen lenkin. Lisäharjoitukset onnistuvat lähes lajissa kuin lajissa. Yhden ryhmän (3 – 5 henkilöä) vuoden harjoittelu sisältää henkilökohtaiset ohjelmat ja 12 harjoituskertaa. Hinta yhdelle ryhmälle on 1200€, alv 0%. Tämän lisäksi yritys voi tarvittaessa hankkia tarvittavan määrän Treenaa yhdessä kortteja. Mahdolliset lisäharjoitukset sovitaan tapauskohtaisesti.

Enemmän ja tavoitteellisesti harjoittelevat voivat valita Pienryhmätreenauksen. Tässä vaihtoehdossa ryhmä harjoittelee yhdessä kolme kertaa viikossa valmentajan johdolla ja lisäksi jokaiselle tehdään henkilökohtainen ohjelma, jota päivitetään kehityksen mukaisesti. Yhdessä harjoittelu ammattilaisen silmän alla on motivoivaa, tavoitteellista ja laadukasta. Pienryhmät koostuvat 4 – 8 henkilön harjoitusryhmistä, hinnoittelu on joko henkilökohtainen (145€/kk) tai ryhmäkohtainen (870€/kk, alv 0%). Hinnat sisältävät valmennuksen, ohjelmat ja kk-kortin EdenGym salille.

  • Yrityksen Hyvä päivä

Silloin tällöin työpäivä kannattaa siirtää pois omasta ympäristöstä ja osoittaa henkilöstölle, että he ovat tärkeitä. Tällaiset päivät koostuvat osittain työnteosta, sillä lyhyessäkin ajassa yrityksen tärkein resurssi pystyy kehittämään toimintoja, jos vain tämä prosessi johdetaan hyvin. Rento ja arjen rutiinista vapautunut mieli löytää helpommin uusia asioita. Toisaalta päivissä on ohjelmaa, josta löytyy mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa kaikille. Nokian Eden ympäristöineen tarjoaa tähän laajat mahdollisuudet liikunnan, kylpylän, ravintoloiden, kokoustilojen ja vesistöjen avulla. Ohjelma rakennetaan yhdessä yrityksen kanssa ja tässäkin mielikuvitus on vain rajana – vedessä voi lillua tai lähteä risteilemään Pyhäjärvelle tai vaikka harjoitella melomista tai ottaa onkikisan. Kuivalla maalla onnistuu kuntoilut mitä moninaisimmilla tavoin kahvakuulista frisbeegolfiin ja suunnistukseen. Toisaalta tiloissa onnistuu niin kulinaristiset kuin kultturellisetkin nautinnot ja päivä voidaan toteuttaa vain pienelle ydinporukalle tai vaikka useammalle sadalle henkilölle. Yrityksen Hyvä Päivä on alusta loppuun asti avaimet käteen periaatteella toteuttu kokonaisuus, jossa hyödynnetään koko Edenin hyvinvointi kapasiteetti. Päivien sisältö ja tätä kautta hinnoittelu on tapauskohtaista.

HUOM! Teemme yhteistyötä Scandic Eden Nokian ja Matkatoimisto Saarikosken kanssa. Heidän avulla pystymme tarjoamaan edullisia paketteja myös kauempaa tuleville ryhmille.

Soita tai laita yhteydenottopyyntö ja sovitaan sitoumukseton suunnittelupalaveri:

040 536 1779
edengym@edengym.fi

Valikko